Početna

Šta je OKP PAKET?

OKP PAKET je 100% prirodni dodatak ishrani, koji se koristi za detoksikaciju i čišćenje organizma na najprirodniji način
.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva američke doktorke Hilde Klark, pripremljen je OKP biljni paket za čišćenje organizma od toksina, parazita, gljivica i bakterija, u svetu poznat kao ANTIPARAZITNI PROGRAM.

Dr Hilda Klark smatra da su toksini, paraziti, gljivice i bakterije uzroci mnogih neizlečivih bolesti. OKP paket doprinosi boljoj probavi, a dobra probava presudna je za optimalno stanje organizma. Iskustva mnogih pokazala su neverovatne rezultate za opšte zdravlje organizma posle korišćenja OKP paketa.

Kada otkrijete zdravstveni problem bilo koje vrste, prvo što bi trebalo je da OČISTITE ORGANIZAM i na taj način ćete pomoći svom imunitetu da Vas zaštiti od mnogih bolesti. Naime, kada je imunitet  jak, vaš organizam je jak. Čak i da se dobro osećate, čišćenjem organizma održavajte svoje zdravlje, jer PREVENTIVA JE NAJVAŽNIJA.

Znaci koji svedoče da Vam je neophodno čišćenje organizma su: hronična malaksalost, nedostatak koncentracije, gasovi i nadimanje, depresija, anemija, nesanica, umor, bolovi u leđima, glavobolja i td.

OKP paket, pored toga što čisti organizam, ima i širu primenu kod: stomačnih tegoba, gastritisa, dijabetesa, čišćenja krvi, usporenog metabolizma, preteranog znojenja, raznih zapaljenja, pomaže kod psorijaze i drugih kožnih bolesti (akne, ekcemi i čirevi), slabe cirkulacije, anemije, gojaznosti, za bolju probavu i detoksikaciju organizma.

Naime, toksini se nagomilavaju polako i neprimetno, a kad se razbolimo tada je već prilično kasno. Jetra je „hemijska laboratorija“ i centralni organ za razmenu materija. Kada je opterećena toksinima, jetra se ne može izboriti sa tolikom količinom otrova, pa se prelivaju u krvotok.

Creva su veoma važna za odbranu organizma. Kada su creva zdrava, kroz sluzokožu u krv dospevaju samo zdrave hranljive materije. Medjutim, kada odbrambeni sistem creva oslabi, u njima se šire opasni mikroorganizmi, proizvode otrove koji dospevaju u krv i tako se narušava imunitet celog organizma, gde broj parazita, gljivica i bakterija naglo raste.

ČIŠĆENJE I DETOKSIKACIJA ORGANIZMA PREPORUKA JE SVIMA.

Broj upisa OKP paketa u bazu podataka Ministarstva zdravlja: 4451/2013 

OKP paket ne sadrži gluten, GMO/BSE/TSE  supstance.

Pored svih dobrih rezultata koje nam šalju zadovoljni korisnici OKP paketa, moramo istaći da se pored fizičkog oseća znatno poboljšanje i psihičkog stanja…

Korisnici naglašavaju da se već posle 10. dana korišćenja OKP paketa osećaju preporodjeno, sa više snage i energije…

Mnogi lekari, videvši bolje rezultate svojih pacijenata, preporučuju OKP paket pre bilo koje druge terapije, jer tek posle čišćenja organizma od parazita, bakterija i gljivica sve drugo što preporuče ima više efekta na zdravlje..

Uvaženi Dr Radivoj Despotović u svojoj ordinaciji vrši mikroskopske analize krvi pacijenata koji koriste OKP paket i došao je do neverovatnih fizičkih dokaza kako se na ovaj način vrši efikasno čišćenje organizma…

U prilogu je video zapis mikroskopske analize jedne pacijentkinje pre i posle korišćenja OKP paketa!

Video 1 je pre upotrebe OKP – a, gde se vide razne nečistoće (gljivice i paraziti) u serumu izmedju velikih krugova tj. eritrocita..

Video 2 je uradjen dva meseca kasnije, posle korišćenja OKP paketa, gde se vidi koliko je drugi nalaz čistiji!

Zdrava i čista krv je od presudne važnosti za dobar rad imunog sistema!

            Video 1 : pre upotrebe OKP paketa                                                   Video 2: posle upotrebe OKP paketa

ANTIPARAZITNI PROGRAM OKP možete nabaviti u svim prodavnicama zdrave hrane i dm-drogerijama.

PAKETE ZA ČIŠĆENJE ORGANIZMA možete naručiti na telefone:

063/654-880 (za fizička lica)     i     064/148-08-41 (za pravna lica)

065/2345-999  Zaga (Novi Sad)

N O V O:  Usled velike potražnje OKP paketa u zemljama okruženja,  firma Priroda je obezbedila distribuciju OKP paketa i izvan Srbije:

BOSNA I HERCEGOVINA:

 +387 66 610 527   Stojanka Savić

CRNA GORA:  

+382 67 831 698   Marija (Podgorica-posle 16h)

MAKEDONIJA:  

+389 76 488 224    Karolina Kolarova

SLOVENIJA:  

+386 41 915 853    Nevena

OKP-PLAKAT-SA-TEKSTOM

Permanent link to this article: http://ciscenjeorganizma.com/wp/