Pored svih dobrih rezultata koje nam šalju zadovoljni korisnici OKP paketa, moramo istaći da se pored fizičkog oseća znatno poboljšanje i psihičkog stanja…

Korisnici naglašavaju da se već posle 10. dana korišćenja OKP paketa osećaju preporodjeno, sa više snage i energije…

Mnogi lekari, videvši bolje rezultate svojih pacijenata, preporučuju OKP paket pre bilo koje druge terapije, jer tek posle njegovog delovanja sve drugo što preporuče ima više efekta na zdravlje.


POBEDIO KANDIDU!
Ja sam Dragoljub Papić imam 50 god. 2015 godine u jesen, pojavile su se jake mučnine u jutarnjim satima. Koje su posle trajale mesecima… I pošto mučnine posle nekoliko meseci nisu nestale potražio sam pomoć lekara u domu zdravlja Zvezdara. Kada sam ispričao doktorki šta osećam, rekla mi je da imam probleme sa želudcem, i prepisala mi lek Kontrolok koji sam pio 28 dana. Zaboravio sam da naglasim da pored jakih mučnina sam imao loš apetit tako da danima nisam osećao zdrav osećaj za hranom. Pa sam po preporuci doktorke na odrđeno vreme uzimao hranu na silu. Dešavalo se da posle doručka prođe i po 10h da uopšte ne osećam glad nego pun i naduven stomak. Na sve to imao sam osećaj kao da mi je nešto zastalo u grlu i sve češću promuklost. I tako je prolazilo vreme a meni je bilo isto. Morao sam opet da potražim pomoć lekara. Uradio sam bris grla i jezika u aprilu 2016 i tada se pokazalo da imam kandidu. Promenio sam režim ishrane, i bio disciplinovan u tome, ali nažalost ništa bolje. Meseci su prolazili i došao je februar 2017 god. Kada sam po preporuci prijateljice nabavio OKP paket za čišćenje organizma. Koristio sam ga po uputstvu i uveo u ishranu više belog luka. Ovaj biljni OKP paket za mene se pokazao kao dobitna kombinacija za pobedu nad kandidom. Posle par dana korišćenja osetio sam poboljšanje… U aprilu 2017 god. uradio sam bris grla GDE JE UTVRĐENO DA NEMAM VIŠE KANDIDU!!! Mogu da to potvrdim laboratoriskim nalazom. Zahvalan sam Bogu što postoji OKP paket!

Dragoljub PapićBeograd

GASTRITIS I ČIR
Ja imam 61 godinu, od sedamnaeste godine sam imala gastritis, što je prouzrokovalo pojavu čira na dvanaestopalačnom crevu. 2012. godine sam počela da koristim OKP paket, koristim ga dva puta godišnje. Nemam više gastritis niti, čir. Ovaj paket sam koristila kao preventivu i sprečila sam razvoj velikog broja bolesti, tj. neke i kada su se pojavile bile su slabog intenziteta i brže sam dolazila do izlečenja. Takođe sam dijabetičar dvadeset tri godine, a krvni sudovi su mi potpuno čisti (pregled je bio pre deset dana), što je još jedan od razloga redovne upotrebe ovog preparata. Eto to je moje iskustvo.

Suzana KoakBeograd

PERVERZIVNI RAZVOJNI POREMEĆAJ
Moje ime je Božana Janković... Posle upotrebe OKP paketa ovo je moj sin izbacio.


Inače popio je OKP paket samo prepolovljen u manjim dozama, ali ceo je popio. Ovo je ostalo za kraj. Inače tad smo se bojali da mu damo celu dozu. Ali kad smo videli sa čime se borimo naručili smo još jedan paket. Popio je i regulisao varenje koje mu je jako dugo bilo narušeno. Inače njegova dijagnoza je perverzivni razvojni poremećaj...nespecifikovan. Mogu vam reći da je zaista veliki napredak postignut posle upotrebe OKP paketa. Svima pokazujem šta je moj sin izbacio kroz stolicu. Hvala vam zaista.

Božana JankovićLoznica

OPSTIPACIJA
Poštovani, Koristila sam paket OKP, tri puta u poslednjih nešto duže od godinu dana, i prezadovoljna sam. Pri tome, ne znam da li imam parazite, ali pola veka imam opstipaciju. Vec tokom prvog korišćenja OKP paketa sam osetila znatno olakšanje, a poslednji put sam se definitivno uverila u pozitivno delovanje. Paket je koristio i moj sin koji nema opstipaciju, ali je ubeđen da ima parazite. I njegovo iskustvo je vrlo pozitivno. Vaš paket preporučujem mojim prijateljicama. S obzirom da smo sve 65+, u godinama kada smo prilično nepoverljive, nadam se i njihovom dobrom iskustvu. Želim vam uspeh u radu i SVAKO DOBRO! POZDRAV!

Vera Jocković

OKP + ČIŠĆENJE JETRE
Proizvod je odličan, sve što je napisano x 10 , toliko vredi! Čišćenje jetre posle korišćenja OKP je pun pogodak. Koristila sam i druge programe, ali ovaj OKP mi je očistio apsolutno SVE!

LjiljanaBeograd

OKP DAJE REZULTATE!
Poštovani, htela sam da Vam se obratim sa mojim iskustvom sa Vašim OKP paketom za čišćenje organizma.Poštovala sam bukvalno sve pa i tačnu satnicu za čišćenje jetre i žuci, moji rezultati su u prilogu. Ono sto bi samo navela jeste da treba biti psihološki jak i istrajan.

Slavica Bogdanov

AUTOIMUNE BOLESTI
Pošto bolujem od više autoimunih bolesti M35;M05;M32;M19;I10;L32;G45a;E78 DG 35 čula sam za OKP paket i isti poručila jer moji nalazi nisu bili u redu i imala sam veoma jake bolove. Pre korišćenja OKP paketa uradila sam na Imunološkom sve nalaze koji nisu uopšte bili kako treba. Počela sam da pijem OKP paket po propisanoj šemi. Već prilikom prvog odlaska u toalet primetila sam da postoji razlika prilikom pražnjenja creva. Dok sam koristila OKP paket po priloženoj tabeli, u tom periodu osetila sam veliki boljitak- šake i zglobovi nisu mi bili toliko upaljeni, lakše sam se kretala, noge mi nisu naticale… U životu sam bila zdrava osoba i u bolnici sam bila jedino zbog svoja tri porođaja. U poslednje 2 godine zadesilo me je da sam morala da idem na silna ispitivanja jer niko nije znao da mi ustanovi dijagnozu. Iskreno, nisam nesto preterano oduševljena lečenjem medikamentima više sam okrenuta biljnoj medicini tj alternativnoj medicini. Hvala Bogu što je dr Klark uradila ova istraživanja! OKP paket je učinio vidni rezultat u mom organizmu sto je dokazano rezultatima koje sam izvadila na Imunološkom odmah nakon završene šeme pijenja. Moja krvna slika je bila skroz u redu. Sedimentacija prepolovnjena sa 50 na 24. Zato sam rešila da nakon 4 meseca uzmem ponovo paket. Normalno sve radim, obavljam fizičke aktivnosti svakodnevno, vozim auto… Zaista svakome bih preporučila ovaj OKP paket jer je ne dobar, nego odličan! Dg-MORBI TEXTUS CONNEXIVI SYSTEMICI ALI/SINDROMA (RA+SZE) M35 M19 ARTRITIS RHEUMATOSUS-M 05 LUPUS SISTEMSKI HIPERTENZIJA I 10 M 32

Slavica Dobrijević

PREVENTIVA
Pozdrav, želim da podelim jedno neverovatno iskustvo. Upravo sam pri kraju sa programom primene OKP paketa. Pre nego što sam počeo sa ovim bio sam dobrim delom skeptik po pitanju smisla tog programa, ali sada vidim i uveren sam da ovaj program zaista vredi. Nisam imao nikakvih zdravstvenih problema, ništa me nije bolelo, ali sam se ipak odlučio da ovo probam po savetu mog brata koji je prošao program sa svojom suprugom. I oni su kao i supruga i ja ovo uradili preventive radi I oduševljeni su.. Sve je 100% prirodno, od biljaka i sve to košta gotovo simbolično u odnosu na učinak. Ovim ne želim da reklamiram OKP PAKET, samo delim svoje lično oduševljenje ovim programom. Osećam se poletnije i energetski snažnije, a kako vidim i dugogodišnji problem sa alergijom polako jenjava, jer jetra bolje pročišćava krv kada se očisti od svih nečistoća i samim tim i od alergena koji nam izazivaju alergije. Zahvalan sam Bogu što ovo postoji. Pozdrav!

Dragan ĐorđevićVranje

BOLOVI U ŽELUCU, HELICOBACTER PILORY
Imao sam Helicobacter pylori godinama i dok sam napr. sedeo sa prijateljima na nekom ručku, oni su uživali dok ja nisam mogao ništa da jedem od bolova u želudcu. Bio sam veoma obazriv šta smem, a šta nesmem da jedem. Lista je bila poduža. Ali, posle upotrebe OKP paketa, stvari su se dosta poboljšale. Ustvari, ja sam se preporodio. Sve jedem i ništa me ne boli. Oduševljen sam da postoji potpuno prirodni preparat koji je rešio moje probleme sa želudcem, a nema šta nisam probao pre ovoga. Preporučujem svima!

Vesko Martinović (50)Vranje

ALERGIJE
Pila sam lek Xizal godinama zbog alergije na grinje i prašinu, u suprotnom koža bi mi bila kao koprivom ožarena, kad osetim prašinu. Bila sam na raznim analizama, ali ništa od promene na bolje. Prijateljice su mi preporučile OKP paket, a ja sam bila skeptična. Znala sam da je alergija znak zatrovanog organizma i lošijeg rada jetre. Pitala sam se: Kako da se rešim alergije ako ne probam? Samim tim paket je 100% prirodan, pa vredi pokušati. Kupila sam paket, očistila se od parazita. Rezultati su zapanjujući. Koža je prestala da svrbi, nema više alergije, nema više lekova ili bar veoma retko posle samo prvog završenog tretmana, a poželjno je na svakih 6 meseci ponoviti tretman. Jedva čekam da ponovo isprobam OKP paket, jer je čudo!

Boba S. (38god)Beograd

POVIŠEN HOLESTEROL
Imala sam povišen holesterol i neodređene bolove u stomaku. Čula sam divna iskustva od rodjaka u vezi OKP paketa. Pomislila sam da mogu i sama da pijem kao čaj te gorke trave. Međutim, dobila sam informaciju da se dobija određena tabela i kapsule sa svežim biljem koje su u miligram spakovane, tako da nisam htela da rizikujem. Naručila sam OKP paket i kod mene je neverovatno brzo delovalo. Posle 10-tog dana osetila sam se naspavano, nestao je umor, bolovi u stomaku su nestali, a holesterol se spustio na normalu. Oduševljena sam. Svako bi trebao bar jednom godišnje da se očisti. Pričam svima o svom iskustvu.

Ilinka Marinković (51) Lazarevac

ŠTITNA ŽLEZDA
Bila sam u teškoj situaciji. Na štitnoj žlezdi su mi pronašli nekoliko čvorića od po 17 mm, tako da su mi doktori zakazali operaciju sa predpostavkom na tumor i sa velikom verovatnoćom da će da je izvade i da doživotno pijem lekove. Pošto sam bila upoznata preko sestre i nekih prijatelja o odličnim rezultatima OKP paketa i pozitivnog dejstva na organizam, odlučila sam da naručim i uradim tretmane pre operacije. To mi je bila jedina nada, pored molitve koju sam upućivala Bogu. Došlo je vreme i za operaciju nakon već upotrebljenog antiparazitnog paketa. Nisam ni očekivala da će se nešto promeniti od postavljene dijagnoze. Operisana sam. Međutim, doktor kaže da su se nekim čudom, čvorići smanjili sa 17mm na 7 mm za kratko vreme. Nije morao da vadi štitnu žlezdu nego samo je očistio jedan delić. Dobila sam minimalnu terapiju posle operacije. Verujem, da mi je sam Bog preko antiparazitnog OKP paketa pomogao da se čvorići smanje.

Mirela Lukić (35)Kragujevac

BEŠIKA I MOKRAĆNI KANALI
Imao sam probleme sa bešikom i mokraćnim kanalima. Često me peckalo kad sam imao malu nuždu. Uz pomoć OKP paketa, stanje se poboljšalo. Ja sam iznenađen efikasnošću ovog biljnog paketa i preporođen što se tiče bešike i mokraćnih kanala i sad nemam nikakvih problema. Ovo je za svakog dobro. Vredi probati. Svojoj supruzi i najbližima sam najpre preporučio. Zadovoljni su rezultatima.

Goran M. (38)Vranić

Duži vremenski period sam imao neko čudno pečenje u crevima, koje nisam mogao da objasnim, a pogotovo lekari nisu mogli da mi pomognu. Nema šta nisam pio, sve dok nisam na preporuku prijatelja naručio OKP paket. Posle 10-tog dana uzimanja kapsula sve je isceljeno. Ništa me više nije peklo. Stomak kao nov. Doktori su iznenađeni. Opet je priroda pobedila. Veoma zam zadovoljan i još jednom ću uraditi tretmane čim prođe 6 meseci, za svaki slučaj. Hvala na brzoj dostavi OKP paketa.

Igor B. (40)Beograd

POLENSKA ALERGIJA
Od svoje dvanaeste godine patim od polenske alergije koja me je u sezoni, od aprila do septembra, veoma opterećivala, ne samo zato što je smanjivala kvalitet života, već i funkcionalno. Na moju veliku radost, i to prvi put posle 12. godine, nisam imao tegobe koje izaziva polenska alergija zahvaljujući OKP. Oseća osam se odlično. U istom periodu nisam koristio ništa osim OKP paketa.

Igor Mitrović Beograd

BOLOVI U KOLENIMA, VIŠAK KILOGRAMA
Sa svojih 67 godina imala sam bolove u kolenima toliko da sam jedva hodala. Patila sam i od viška kilograma i loše probave. Promenila sam način ishrane, nema šta nisam probala od preparata i lekova, ali mi ništa nije pomoglo. Odmah sam naručila OKP paket. OKP paket je pravo čudo od preparata, jer sam uz njegovu pomoć otklonila tri velika problema. Shvatila sam da je veoma važno da se organizam na ovaj način redovno čisti, da se imunitet ojača, a samim tim i bolesti se povlače. Svima toplo preporučujem antiparazitni OKP paket.

Mila Stefanović Ritopek

OTEČENE NOGE, SRČANI PROBLEMI
Veoma sam skeptična za sve što se nudi na tržištu. Sve proveravam po deset puta. Sin mi je preporučio OKP program. Znajući da imam više zdravstvenih problema: Izraženo lupanje srca, problem sa štitnom žlezdom, otekle noge koje nikako da splasnu.. naručio je paket i bio uporan da počnem da ga koristim jer je verovao da su biljke čudo, pogotovo što se očisti čovek od parazita. Divno. Već posle 12. ili 13. dana osetila sam veliko poboljšanje. Otoci na nogama su splasli, na moje veliko oduševljenje, srce se smirilo i nema više pojačanog lupanja, osećam kako sam odmornija i imam više snage. Zaista, preporučujem svima koji su nepoverljivi, neka probaju, oduševiće se rezultatima!

Profesorka u penzijiBeograd

Juče sam dobio nalaz krvi i moram da Vam se zahvalim. Jedino mi je vaš OKP paket pomogao. Smanjio sam trigliceride i holesterol sa 8,9 na 6,0 i sad mi je bilirubin u redu. Puno hvala.

MilanParaćin

PREVENTIVA
Meni je trebalo dosta vremena da se odlučim, da se očistim ovim paketom od parazita. Mislio sam da je to samo za bolesne i da ja nemam parazite. Kako sam se raspitao i malo više pročitao o tome, shvatio sam da je ovo za sve. Nekad su se ljudi čistili od parazita još kao mali, a sad se o tome ni ne priča, niti ko zna o tome. Prvo su se sin i snaja očistili od parazita, a zatim supruga i ja. Veoma je jednostavno za upotrebu, dok sam u početku mislio suprotno. Sviđa mi se što je sve biljno bez ikakve hemije. Postoji detaljna tabela i jednostavno je za upotrebu. Svi smo veoma zadovoljni i osećamo se zdravije i imamo više snage. Svima pričam o OKP paketu. Odlična stvar.

Lazo K. (60) Boleč

GLAVOBOLJE, BOLOVI LEĐA I KOSTIJU
Majku su bolele kosti, od leđa i plećki koje smo morali redovno da masiramo, do kolena koje nije mogla da savija, pa je otežano i hodala. Takođe je imala velike bolove u glavi i zadnjih 15 god samo pije lekove protiv bolova. Suzbija posledicu, a ne stvarni uzrok. Sve dok nismo saznali da su paraziti uzročnici mnogih bolesti u organizmu. Saznali smo za OKP paket preko prijatelja, koji su oduševljeni rezultatima, naručili smo za majku, a kasnije sam i ja za sebe i za još neke rođake. Šta da vam kažem, majka je kao nova. Nema više bolove u glavi, pa stim nema ni lekova, kosti ne bole, čak radi i čučnjeve uz malo pridržavanje. Ide u baštu, kopa i sad je daleko pokretljivija i zahvalna Bogu što postoji ovako nešto. Samo napred. Čak sam slao i rodbini u Bosni nekoliko paketa. Kad je nešto dobro to ide od usta do usta, ne treba neka skupa reklama, dovoljna su ovakva iskustva.

Vesa S. (33) Zrenjanin

Bolovala sam od toksičnog trovanja jetre, imala sam povećanje transaminaze i čir na želudcu. Nakon korišćenja OKP paketa smanjene su mi transaminaze, imam više energije, a želudac me više ne boli.

I.D.Kraljevo

Imala sam problem sa cirkulacijom, hladne ruke i noge, malaksalost, groznice… Sada mi je cirkulacija odlična, posle celokupnog tretmana.

M.F.Loznica

Posle korišćenja ovog preparata ja više nemam menstrualne tegobe. Čak mogu da se pohvalim kako mi je poboljšana cirkulacija i ojačan imunitet. Osećam se mnogo bolje. Preporučujem svima!!!

D.Z. Pančevo

Više nemam problem sa želucem, bolovi su nestali. Puno vam hvala!

E.Dž. Niš

POVIŠEN HOLESTEROL I TRIGLICERIDI
Godinama sam imala trostruko povećane transaminaze, povišen holesterol, trigliceride, šećer, visok krvni pritisak. Sve to je bilo propraćeno uz svakodnevnu jutarnju mučninu, nadutost, zatvor, gasove, malakasalost, bol u zglobovima i ledjima.. Nakon korišćenja OKP paketa, uradila sam analizu krvi i ultrazvuk abdomena. Rezultati krvne slike su u granicama normale, a ultrazvuk je pokazao da su mi jetra,žučna kesa, pankreas, bubrezi uredne veličine i čisti bez mulja, kristala i kamenca. Prestala sam da koristim tablete za pritisak kao i druge lekove.

Branka ZdravkovićKruševac

Imam trideset godina i konačno sam rešio da se pozabavim nečim tako važnim kao sto je zdravlje. Počeo sam da treniram, da pešačim redovno... a uz to je neizostavno došla i promena načina ishrane, u čemu mi je OKP paket značajno pomogao. Sama primena traži da se pridržavam pravila, što mi je do tada definitivno nedostajalo i nisam imao volje ni discipline. Naznačeno je da se unosi što više svežeg voća i povrća, da se izbace suhomesnati proizvodi, što sam i uradio i čega se i dalje pridržavam i to mi je postala dobra navika. Korišćenjem paketa resio sam se nadutosti, regulisao varenje i probavu uopšte. Iako nije navedeno kao obavezno, obavio sam i čišćenje jetre. Osećaj nakon završenog programa je neverovatan, razlika je odmah primetna, imam mnogo više energije i mnogo se bolje osećam. Uz sve navedeno uspeo sam i da smršam 20 kilograma. Sveukupno, koristeći OKP paket napravio sam veliki pomak i nastaviću i dalje sezonski da ga koristim jer sam se uverio u njegovu efikasnost i doprinps mom zdravlju i opštem stanju organizma.

Marko Trifunović

Marko Trifunović

Nakon što sam postala svesna da imam sve veći broj visećih bradavica na vratu, stalne bolove u zgobovima i hronični umor, dve drugarice su mi predložile da probam sa čišćenjem organizma, jer su one imale odlično iskustvo sa OKP paketom. Osim već navedenog stanja, godinama sam imala problema sa alergijom na sunce a njoj se pridružila i alergija na prašinu. Bila je prava agonija kada bih dobila napad suzenja očiju i kijanja na javnom mestu. Nakon prvog korišćenja paketa osetila sam da imam mnogo više energije, nestao je osećaj umora i tromosti, moja koža je dobila dodatnu svežinu i zdravu boju a sunce mi odjednom više nije bilo neprijatelj. Nisam mogla da verujem da će kreme sa najvećim faktorom postati prošlost za mene. Nakon nekog vremena ponovila sam program čišćenja i ovog puta bolovi u zglobovima su potpuno nestali a prašina mi je zasmetala svega još dva puta. Žao mi je što ranije nisam koristila paket jer bi moj život bio daleko kvalitetniji. Ne postoji veća sreća nego kada možete funkcionisati normalno i bez opterećenja. Nameravam da OKP paket koristim i dalje, iako nemam više nikakve hronične smetnje, verujem da će doprineti održanju mog imuniteta i pomoći u prevenciji sezonskih infekcija.

Mira Kalinić

Mira Kalinić 52 god.

ALERGIJE I POLEN
Patim od alergija na polen od svoje sedme godine. Simptomi su se svake godine postepeno pogoršavali. Boravak u prirodi uvek je bio veliki stres za mene, jer sam morala da izbegavam bilo kakvo zadržavanje na otvorenom prostoru. Kada sam prvi put čula za Antiparazitni OKP PAKET, bila sam skeptična i sumnjala sam da tri biljke mogu da reše moje dugogodišnje probleme. Međutim, prošlog proleća u očaju rešila sam da pokušam. Kupila sam OKP paket i potpuno se preporodila. Već posle dva dana simptomi su se smanjili za 90 procenata. Konačno sam mogla da provodim vreme napolju. Svako popodne išla sam sa sinom u prirodu, bez ikakvih problema sa disanjem, sinusima, svrabom u ožima, nosu, grlu. Prestao je osećaj oteženosti i ostali simptomi alergije koji su svakodnevno uticali na ceo organizam. Svakome ko pati od bilo kakvih bolesti i alergija, od srca preporučujem OKP paket. Odlulila sam da ga koristim svake godine i neizmerno sam zahvalna kompaniji “Priroda” iz Boleča za ovu terapiju.

Nevena Pejovski Beograd

SINUSI I NEKONTROLISANO ZNOJENJE
Moje muke započele su 2013. godine. Naime, u avgustu mesecu počeo sam toliko da se preznojavam da sam morao dva do tri puta da ustajem tokom noći i da menjam majice. Pojavio se i problem sa sinusima, i to neuobičajen – mogao sam da dišem normalno, ali nisam imao čulo mirisa. U februaru 2014. godine, biorezonantnim pregledom ustanovljeno je da moje probleme izaziva alergija, tj. da mi je jetra puna toksina i parazita, što se pokazalo kao uzročnik svih mojih problema. Kupio sam OKP paket, i od tada se sve promenilo na bolje. Već sedmog dana od kada sam počeo da ga koristim, na moje veliko zadovoljstvo, i u prvi mah nevericu, nisam ustao noću da se presvučem, nisam se znojio. Nisam odmah podelio svoje pozitivno iskustvo sa drugima, misleći da ću se ponovo preznojavati, i da je neverovatno da se oporavak desio tako iznenada. Međutim, svaka sledeća noć bila je još mirnija od prethodne i suvlja. Po završetku korišćenja OKP paketa, prestali su problemi sa sinusima, i na moje veliko oduševljenje vratilo mi se čulo mirisa. Sada sam siguran da je to rezultat korišćenja OKP paketa. Jednostavno, efikasnost OKP programa za čišćenje organizma je velika, a kod mene lično paket je pokazao neverovatan rezultat, te ga od srca preporučujem svima. Naravno, OKP paket ću koristiti na svakih šest meseci, jer je nemerljiva korist koju dobijam za tako malo uloženog u svoje zdravlje.

Saša NovakovićBeograd